GIRLS!

Just nu sitter jag och snackar med två tjejer i min klass på msn, Karolina och Abbiz. Blev helt glad bara för de! Min dag har varit lite grå idag också kommer dom och börjar stänka färg med sina penslar! :D haha.
JAG ÄR KNAAAAS! :D


Älskar denna låten ♥



En riktigt mysig låt! Tänker på adam och eva!

Man heter inte Matilda Hall för ingenting



Suck.

Gjorde en ny blogg i morse. Den är ju inte så snygg än. Headern syns inte... den ligger inne i stilmallen och allt. knasigt.
Idag har jag inte gjort så mycket. Åkte ut till väla med pappa innan idag för att byta mobil. Det var tydligen inte dags än. När vi var där i höstas för att se hur långtid det var kvar på abodumanget så sa en knasboll att det var idag.. Tråkigt. Min mobil är jättedum, den är i och för sig  ganska gammal nu men endå. Ska in till stan i veckan och så lovade killen som var butiken på väla att försöka fixa den så gått de går. Det är liksom inte dags att byta förr en sista mars. Jag klarar mig säkert!

Ikväll ska jag kolla på Wallander - innan frosten med mammsen. Känns som jag kommer somna under tiden vi kollar på den. Är trött och med tanken på att det är skola imorgon så blir man inte mycket piggare. Fast sista lektionen är kul, slöjd. Förra lektionen fick man ju inte ut så mycket av.. Vi hade en vikarie som knappt kan prata svenska och som tog sig på brösten för att visa hur min klänning ska sitta. hahaha.


Cimon är snygg!


Gina Tricot ♥

  

Detta måste jag köpa! Är kär!

söndag

Söndagar är så tråkiga! Därför bjuder jag på fyra osminkade jättesöta bilder!









Hm ♥





 

  

 


 


Hej

enså länge är det bara jag som vet om denna bloggen, hihi. Tog bort min förra för den var ful och jag inte orkade fixa med den, haha. Just nu kan jag inte ladda upp bilder... Headern ligger fördig, ska bara kunna ladda upp den också. Idag ska jag försöka fixa och trixa i menyn.. Får se hur de går.
Puss.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0