söndag

Hej bloggen!

Äntligen har jag tid att blogga idag.
Igår serverade Emelie och jag på min grannes 50-årsfest. Vi stod i baren, diskade och hjälpte till i köket. Riktigt kul, speciellt när man fick 100 kr i timmen. Vi började klockan fem och slutade två.. Nio stressiga men roliga timmar. Så, 900 spänn var det värt!
Självklart blev det väla med Emelie idag. Dock hade jag betalat mormor 300 redan för min skinnjacka som hon betalade så länge. Men jag köpte en blus/ tunika på Gina. Kommer bilder sen. Hittade inget annat speciellt idag. Håller i pengarna i några dagar till, haha.  

När mamma hämtade oss bar det av till mormor på middag direkt. Det är morfars begravningsdag liksom. Tror det är fem årsedan. Herregud vad tiden går, och vi med den...

För en gångs skull blev det en bra söndag i alla fall. Hatar söndagar.
1. Helgen är slut
2. Skola imorgon
3. Man är oftast för trött för att orka göra något

Just nu sitter jag i pyjamas och lyssnar på min spellista "mys" på spotify. Ska strax gå och tvätta av smink och göra mig redo för sängen och ta igen timmarna sedan inatt. Det är ju skola imorgon. Trist.



Ted Gärdestad - För Kärlekens Skull




Gina

Det blev inte den stickade mysiga tröjan. Den var slut på väla. Men det blev dehär gröna byxorna med sömmar istället. Får köpa tröjan någon gång på familia.
199:- på gina.








Redan uppe

God morgon bloggen!

Idag är det lördag. Det innebär att ikväll ska jag och emelie servera på min grannes 50-årsfest. Kommer bli kul plus att vi blir rika! haha. Mamma och pappa ska ju såklart dit. Ska bli kul och se när pappa börjar dansa för det kan han inte, hahahaha! Där ska vara liveband och allt.
Idag är jag uppe tidigt fast jag vet inte riktigt varför. Jag kan inte sova men jag är fortfarande riktigt trött. Konstigt. Nu gäspade jag..   

Sen klockan tio när väla öppnar ska nog mamma och mormor dit och jag hänger nog på! Har sett en mysig stickad tröja på gina. Antingen i brun eller militärgrön. Den kostar bara 149:- Det är en sån tröja som alla kommer att ha/har. Fast det är det ju med det mesta i den butiken. Har även sett en fin enkel basic klänning på där. Men den får jag investera när vi har jobbat! 

Nu ska jag gå och göra mig något att äta. Det börjar kurra lite i magen. Och sen ska jag ta fram det jag ska ha på mig ikväll. Ska också stryka den vita blusen.


Alla♥dag

Lite sent men dessa bakelserna gjorde jag på alla hjärtansdag!


Vanessa Carlton ~ A Thousand Miles



En riktigt gammal och mysig låt. Lyssna!


Matilda



fredagsmys

Go' kväll bloggen!

Nu har vi (familjen) ätit hemmagjord kebab. Gott och nu stinker jag vitlök, haha. Det spalar ingen roll, jag ska inte kyssa någon endå, hehe. Nu i soffan och kolla på let´s dance. Mattias, heja! haha. Så nu har vi fredagsmys. Ska nog snart duka fram sockerkakan som jag gjorde innan idag.


Svårt att få dit hår som du vill eller hålla det som det var när du precis hade fixat det?

I veckan var jag och Mamma hos frisören. Efter som mamma klippte sitt hår väldigt kort blev hon tipsad att köpa ett puder till håret som skulle vara super enkelt att styla håret med. När vi kom hem provade jag självklart de. Jättebra! Man kan ha på sig mössa och sen styla håret igen. Riktigt bra! 
179:- tror jag. Det går säkert att köpa någonstansi de "vanliga" affärerna. Jag köpte mitt somsagt hos min frisör i bjuv.   
 

Mitt i allt

Just nu försöker jag fixa en någerlunda header. Men programet laggar!
Kommer kanske senare.
Puss.

Ommöblering!

Hej bloggen!

Idag ska jag typ nolltsälla bloggen. Designen ska bli helt annan! Just nu är den jätteful och booooring! 
Det kommer vara kaos ett tag så ni vet!
puss

ingen bra rubrik

Hej bloggen.
Inatt har jag sovit hos jamsin. Trevligt som vanligt!
Nu ska jag hoppa in i duschen och prova mitt nya shampo och mitt nya leave-in balsam.
Sen ska jag och mamma nog till väla. Vi ska hitta på något iaf. efter att vi har lämnat syrran på jobbet.
Ska bli kul att fixa håret idag efter som jag klippte mig igår. Dock klipte jag bara toparna men jaja. Ska använda mammas puder som man tar i håtbotten så kan man styla håret riktigt bra. Jag provade det igår, fräckt.

Såhär ser pudret ut:

Shampo & Balsam


Shampo och Leave-in balsam från L'ANZA.
Köpte det igår hos frisören.


Hello!

Hej bloggen!
Idag har vi varit i Danmark, Köpenhamn. Trevligt!
Först var vi på zoo. Det luktade inte hallon där de aporna var, haha.
Sen drog vi oss in till centrum igen. Fick typ fritid där. Vi skulle käka kebab men det var inte kebabkött, det var typ vanligt oxkött som man har i grytor och sånt. Besvikelse..
Vi var ju på ströget, shoppinggata.. Och jag mitt dumma nöt åker dit utan pengar.. hittade en del fina plagg.. Snyft*. Får åka dit någon gång igen MED pengar!
Sen var i vi i en jättefin kyrka. Det var där den danska kronprinsen gifte sig. Tjusigt.

Och jag mitt dumma nöt, ingen, orkade inte ha med kameran idag. Var rädd att inte få med den hem. Ångrar mig..

Nu orkar jag inte skriva mer. Gick upp sex imorse.. Ska gå och göra mig redo för sängen.
Puss och godnatt!




Godnatt

Nu går jag och lägger mig. Ska till danmark imorgon, upp tidigt!

Tintin II ♥

Saknar min klumpiga, smutsiga, grisiga, tröga, fula men endå söta ponny...!
Ponnyplutt! Kommer ihåg som jag grät när vi sålde dig.. Just då ville jag inget annat än att ångra mig! Ha dig kvar..
Kommer ihåg att dt var dagen innan skolavslutningen i sjuan. Jag hade sagt det till min lärare på morgonen att jag förmodligen skulle lämna min ponny denna dag och att jag isf. åkte hem. Och han sa att det var okej. När jag sen gick till han och sa att jag skulle hem så sa han att det inte gick. Att det skulle bli skolk. Jag kommer ihåg hur ledsen och arg jag blev på han när han sa; Men, hästen förstår ju endån inte om du säger hejdå! Ååååh, han var inte bara min häst, min bäbis min vän, allt..! 
På vägen till Marlen där de skulle hämta min ponny grät mamma, johanna och jag krokodiltårar. 

Sakanar dig Tintin! ♥


Lite bilder på han. aw, han var finast i mina ögon.
ååh, fäller tårar när jag ser dig gubben! 
Nu låter jag kanske löjlig, men så är det när saknaden är stor.. 













Gammalt!

Sitter på den "gammla" datan. Finns många roliga och söta bilder, haha!



























Det får räcka. Litet smakprov på vad jag sysslar med just nu, haha.

 


today

Hej bloggen!
Tyckte att det var dags för lite text, haha.
Har varit på väla. En ny skinnjacka. Gillas! Även ny fräcka foundationsvampar. Hittade också en brun jättefin björn borgväska. Problemet är att jag har inga pengar till de just nu.. Inte till klockan jag också vill ha.

Nu kollar jag på & så kom Polly med mamma. Den är snart slut och då blir det förmodligen sängen.
Jag har inga direkata planer för morgondagen. Ska bara be mamma färga mitt hår. Det behövs verkligen!  
Orkar inte skriva mer nu. Puss  


Party, snyggt


dagens


Nytt

Ny skinnjacka, love it!
Ny foundationsvamp, ganska fräck! Har en i rund också, hehe.






Tjuvstart

Hej.
Uppdareringen har varit riktigt kass.. Har till och med hunnit få tandställning i underkäken sen sist. Haha. Det gör himla ont ska ni veta!

Inatt har jag sovit hos emelie. Vi eller jag kollade på film. Beck - I stormens öga eller nått sånt hette den. Men emelie somnade ju..  Har ju haft studiedag idag. Skönt att få en tjuvstart på lovet! Jag och elin har varit med emelie hos sjukgymnasten sen har vi varit och fikat i stan. Trevligt och mysigt! Tjejer, ni är guld!






Nu sticker jag till ica, sen hem till emelie och träffa brudarna!
Ha en mysig fredagskväll, för det ska jag!  

i skolan

Hej bloggen.
Nu är jag i skolan. Har svenska. Just nu håller vi på med ett arbete där vi ska jobba två och två. Jag är med Viktoria men hon är och håller i en idrottslektion för en fjärdeklass.

Lyssnar på spotify istället, hehe!

Nu kom emelie så nu ska vi snacka skit!



Älskar mina brudar!

HEJ!
Idag var det skola som vanilgt. Hade en "redovisning" på engelskan idag. Det gick helt ok! Dagen gick relativt snabbt faktiskt! Idag höll jag och jasmin i en idrottslektion för en 5:e klass. Shit, jobbiga barn! Var vi också så når vi gick i femman?

Efter slöjden, som var den sista lektionen för dagen, hämtade Lysettes mamma oss. När vi kom hem till Lysette gjorde vi pannkakor. Sen blev det buuus, mycket bus! hahaha. Dans, våffeltång, rosa läppstift, musik och videokamera. HAHAHAHAHA, pallar inte! Och telefonen! 
Vi dansade till denna låten: 


Nu är jag hemma och degar.

Bjuder på en söt bild


Snabbis!

Hej.
Borde ha hunnit duscha nu. Mamma är och hämtar syrran på jobbet sen hämtar hon mig. Hon kommer om 20 minuter! Vi ska hem och käka hos mormor. Och sen ska jag träffa min efterlängtade emelie! LYCKA!
PUUUUUUSS

Jasmin! ♥

Hej.
Packat och klart. Nu sticker jag hem till min bästa vän! Stannar över natten. Tar med kamera och sladd, om nu har tur kommer de bilder!
Puss ♥

Gina, 199:-




Sov sött!

jag vet att headern ser helt fuckad ut! Fixas väl imorgon!
Godnatt!


ändrade planer

Hej!
Ikväll blev de lite ändrade planer. Blev att jag och syrran stack till ica och köpte cola, chips och dippa. Sen stack vi hem och mös och kollade på flickan som lekte med elden. Hann inte kolla så mycket innan vi skulle äta.
Vi har haft de mysigt iaf.!

Nu ska jag dricka upp min cola sen ska jag göra mig redo för sängen faktiskt. Det är den trött matilda.

Puss


fredagsmys!

Hej!
Idag är det fredag! skönt. Tänker inte skriva mycket nu. Ska kolla på flickan som lekte med elden innan maten och tv-pogramen börjar!

Har varit på familia med mormor och köpt ett nytt vitt baslinne och leggins på gina. Köpte också håtfärg och en allahjärtan dagspresent till min bästaaa mammi! Ska nog köpa en sak till till henne! 

Mammi har varit duktig och bakat idag! Gifflar! 

  
Osminkade och fina bilder som vanligt! haha

just nu






Shopping


Tröja - Carlings Byxor - Vila

HEEEEJ!

Hej bloggen!
Nu är jag hemma. Har dock varit de ett bra tag! Snart en timme tror jag. Haha. Men har snackat med syrran om skolan och sånt. Helt sjukt!

Har iaf. varit i stan med jasmin inhandlade två par byxor och en kofta. Kommer bild sen. Mötte upp ronja och begav oss till mezo och fickade. Dock tog jag bara en kopp te efter som jag redan hade käkat någonstans på knutan. Sen var de mattekurs som gällde. Lika roligt som vanligt! haha.

Nu kollar jag på de okända. Det är en tio minuter kvar, sen är det andra avenyn!!
Nu ska jag kolla lite bloggar!

Ha de fint!


Nya tröjan på.

God morgon

     Nu är det onsdag. Det innebär sovmorgon! jippi! Dock hade jag kunnat sova en timme till.. haha.
     Min nake har jätteont idag.. Också från idrotten igår. När vi spelade basket. Uppman sprang ralt in i min nacke när jag stod lite böjd framåt.. ajaj.
     Nu ska jag upp och sminka mig, klä mig så kör mamma mig till skolan om lite mer än en halvtimme.  
     Efter skolan drar vi som sagt till stan. Hade fint!  


Tisdag

Hejhopp!
     Nu är jag hemma från åstorp. Har varit där och jobbat på tävlingen. Tre timmar, alldeles lagom.
Vi hade nationella prov idag ju.. Vet inte riktigt hur de gick.. Känndes inte super. Men siktar på torsdag då vi ska skriva en "uppsats" eller vad man ska säga. De tycker jag är lite roligare! wiii!
     Imorgon är de skola. Har nästan sovmorgon till halv tio! Härligt. Efter skolan åker jag, Jasmin och Ronja till staden! Blir fika och mys eller mat blir de nog för min del. Jag ska också shoppa lite. En blus som jag har sett på ginas hem sida. Har den i ett inlägg för ett tag sen. Och två par bumullsbyxor från vila. Inte jättekul att gå i stan och shoppa när man redan har bestämt vad man ska ha. Men så får de bli! Blusen SKA jag ha iaf.! Skulle köpt den på väla förra veckan. De hade tyvärr inte den där. 
     Efter shoppingen blir de mattekurs! Det är toppen! De förklarar 10000 gånger bättre än vår "riktiga" mattelärare som tycker han är så bra. Haha. 

     Matilda ♥ Spotify! Lyssnar på gammla låter, typ Idol Ola, haha! do you feel like I feel Natalieeee?! eller I'm sending you an S.O.S, I'm sending you an S.O.S eller Give me loooove in steeeereo!  Hahahahaha! Tur att ingen hör när man sjunger med. Snart kommet väl mamma eller pappa upp och klagar, haha!    


Bjuder som vanligt på en jättesöt och osminkad bild, hehe.
Nu ska jag gå och smörja in mig.
Ha det fint!♥


Idrotten idag..

AAAJ!
Jag och Marckus idag på idrotten. Vi hade tre bollspel. Vi sprang allt vad vi kunde. 
Jag tappade luften. Hemskt! Nu i efterhand gör det ganska ont i huvudet och sitter med inlindad armbåge... Trist! 
Men nu ska jag till Åstorp! Ha de fint!  

Lägg märke till min paintskillzzzz!







Fruktsallad! ♥


Perfekt att slänga i sig efter skolan. Går ju super snabbt att gör. För nu ska jag iväg igen!
HEJDÅ!


Gina Tricot outfit



Nu måste jag skynda hem till Linnea! Kvällen och natten spendears där. Tar med kameran!
Hörs imorgon, puss!

Trött

Nu är jag riktigt trött. Har varit det hela dagen. Så, det är skönt att det är fredag imorgon!


dagens...

humör: halv sur och trött.
Klädsel: vitt ginalinne, klasströja, blåa jeansleggins och vita converse.
plus: vår mentor, monika.
minus: de mesta.
roliga: jag och jasmin i kartongerna!
tråkiga: läxorna.
måste: läxorna där med.
låt:



Har en del och göra

Hello! Har varit i skolan idag. Ganska okej förutom att jag har varit lite tåkig och sur, hehe. Alla har vi väl våra dagar? Idag var det min i alla fall. Det kunde ju inte börja sämre än med no i nästan två timmar.. Sen var det engelska och jag hade inte gjort min läxa. Somnade igår. Hoppsan! Men jag ska maila det till henne ikväll. Ska ju göraden först. Har också redovisning på spanska imorgon om cental amerika och nicarauga, boring! Men jag gjorde inte den förra som vi skulle gjort förra veckan. Redovisningen ska vara helt utan papper.. Plus att det är nationellaprov på tisdag och torsdag. Vi fick lite pappaer och sånt idag så de ska jag också läsa igenom. 
Med andra ord har jag mycket att göra. Blir ingen träning heller...

Nu ska jag dricka mitt te och börja... 

Idag har jag en jättesöt totte mitt huvudet! haha. Mitt hår ser rött ut!


no

Hej bloggen! Nu är det en liten rast. 
Ska ha no. PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS!  

Helt slut...

Nu är jag helt slut. Går och lägger mig innan jag somnar här på soffan. Vaknar väll med en jäkla träningsvärk imorgon..! Nu ska jag borsta mina tänder och snabbt göva v mig för sängen.
GODNATT!

Mysiga låtar

Iris - Goo Goo Dolls


P!nk - Dear Mr. President


Calle Kristianssin - Walking In Memphis


Kriistina Brask - One Of Us


Ronan Keating - When You Say Nothing At All


Michael Bolton - How Can We Be Lovers

Skidåkning!

Idag har en stor del av 9:orna på skolan varit i småland och åkt skidor, Hestra. Det var första gången jag hade mina fötter i ett par pjexor! Det var jättekul! Det första jag gjorde var att nästan köra över min bästa vän! Hon hade trillat och jag kom efter. Körde rätt över hennes skidor. Så, fyra skidor i lyften och två tjejor i backen, hahaha! Men med tiden blev de bättre och bätte! Så nu är jag en hajare på skidåkning! Haha, nej med det gick helt ok! & jag trillade av liften en gång..! Men.. mamma fick hem en hel matilda!

Utanför är det typ snöstorm.. På motervägen hem körde vi förbi en lastbil som hade kört av vägen. När vi var tillbaka i påarp hörde andreas att de hade stängt av motorvägen. Skönt att vi hann komma hem! Är ganska slut nu och imorgon får vi se om mina knä bär mig. Träääningdvärk! Så inatt somnar jag nog gott!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och dricker te. Har på mina klassklädder. De är riktigt mysiga! I LOVE THEM! ♥







MIN MIMMI-MUGG! ♥


RSS 2.0