Tisdag

Hej! :)

Idag har vi varit på parapeten hela dagen. När vi är där gör vi inte så mycket. Vi har inte fått våra kock- och serveringskläderna än. Så idag hade Malin lagt ut 29 frukter och grönskaker som vi skulle gissa vad det var. Jag och Teodor vann, haha. Vi fick vars en klubba. :D

Efter skolan åkte jag med hem till Lysette och vi bakade citorn och lime paj. Receptet kanske dyker upp imorgon! Skulle bakat den här hemma ikväll men klockan blev så mycket för jag stack hem till Elin ett tag innan.

Nu är fångarna på fortet slut och snart drar jag mig till sängs!
Godnatt!




Måndag

Hej bloggen! :D

Idag har det inte hänt allt för mycket. Har varit på patepeten, skolans typ restaurang och gått igenom lite om servering med vår klass efter som vi börjar med just servering. Kommer bli skitkul! 

Just nu väntar jag på att resten av familjen ska komma hem från stallet. Syrrans häst hade fasnat i boxen och den hade gått sönder. Maten är klar och jag bara väntar. Tur det är bra på tv! Jag kollar på fångarna på fortet. Jag kommer ihåg att jag älskade det programmet när jag var liten! :)


HISS & DISS

tre saker vardera jag vill hissa och dissa

*HR1c - Alltså min nya klass! Vi är en av varje eller vad man ska säga. Det kommer bli great! :D
*Eliza S - Att min systers häst Eliza har blivit lugn och mysigare. Till och med jag gillar henne. haha :D
* TV1000 - Ikväll 21.00 på TV1000 nordic är det sommaren med Göran! HAHA :D

* Nackspärr - Har nackspärr just nu, det gör ONT! :(
* För lite sömn - Är trött och seg, härligt med skola imorgn! :(
* Min garderob - Liten, och innehållet är tråååkigt! :(


Tävling i Eslöv


Johanna & Eliza

Johanna & Eliza

Johanna & Eliza

Johanna & Eliza

Johanna & Eliza

Eliza

Jag & Eliza

Jag & Eliza

Lördag

Hej bloggen!

Nu är jag hos min bätavän Elin. Vi fixar oss lite för att sen ta tåget halv nio till Bjuv.
Vi har precis kollas freaky friday och krängt gottis!

Sover här inatt! Härligt! :D

Dagens

Dagens...;
Klädles - kvällens har ni i förra inlägget
Frisyr - samma
Humör - trött
Borde - sova!
Plus - att vi kom hem till slut
Minus - SKÅNETRAFIKEN HELT KLART!
Vill ha - pengar.. är helt pank..
Godaste - fikan på mezo

Nu ska jag sova för jag ska upp runt halv åtta imorgon! Ska med min storasyster på tävling i Elsöv, där Johan Glans är ifrån! Han är ju bara för grym!
Godnatt!

Kvällens


Jacka - H&M
Linne - Zäta
Jeans - Ginatricot
Sko - Convers
Väska - Accent
Klocka - JetSet

Bjuvsfestivalen

Hej bloggen!

Nu tar jag och Elin tåget till bjuv och besöker deras fattiga festival. Vill egentligen inte men Elin vill så, vad gör man inte för din bästavän? :D
Kommer hem i natt någon gång, och då ska jag sova för sen ska jag med min syster på tävling och hjälpa henne!

Måste kila!

Elin och Matilda is the shit!

















Några bilder sen jag var med Elin tidigare ikväll.
Men nu måste jag sova, ska upp sex!
Måste somna innan halv, hahaha!
Godnatt!

SUMMER 2011




New Jeans




Torsdag

Hej bloggen!

Idag har det såklart varit skola. Idag var det först "riktiga" dagen. Började med Engelska fäljt av idrott endast info, kör igång imorgon. På luchen åkte Lysette, Caroline, Casper och jag till mc och käka. Kön till matan var enorm. Sista lektionen idag var matte som vi skulle haft dubbelpass men vi gjorde en diagnos sen fick vi gå. Det märks att det har varit ett sommarlov. Min hjärna är OFF! Riktigt off! Aja, bara man kommer igågn så ska det nog bli bra! haha. Kom hem för lite mer än en halvtimme sedan.

Måste bara påpeka att icas drickyoghurt är jättegullig! Finns nu i 2,5 dl flasker.
Perfekta!


Onsadg

Nu kör jag och Emelie till familia för jag ska köpa jeans. Fottar dem och uppdaterar bättre när jag har kommit hem och kycklinggrytan är färdig! Alltså ikväll någon gång! :D


Super gammal.


HR1C

Just precis så heter min nya klass! Hotell- och restaurang 1c. Nio killar och fem tjejer och jag och Lysette är två av dom. Vi kom alltså i samma klass, härligt! Idag var det bara infomation och lite sånt. Det verkar kunna blir tre roliga år! Idag provade vi även ut kock- och serverings kläder.
Efter skolan blev det fika med Emlie, Ronja, Elin och Evelina.

Imorgon ska alla som går HR åka till kullaberg och ha aktiviter. Bara synd att det ska regna. Så jag och mamma var på maxi och köpte gummistlvlar till mig, ett par rosa! HAHA.

Klockan ringer klockan 06.00 imorgon bitti!
Godnatt!


Uppe Tidigt

Hej! :D

Jag är redan uppe idag, jag har nämligen börjat ställa om. Idag, halv elva ska jag till stan med Emelie och Lysette. Först ska vi till skola för Lysette ska på undersökningen hos skolsyster idag som jag och Emelie var på igår. Efter det blir det nog en liten tripp i stan.

Just nu sitter jag och äter frukost med mamma och Johanna. Snart ska jag hoppa in i duschen!
Tar kanske med kameran.



Ikväll

Hej bloggen! :)

Ikväll har jag varit hos Elin ett litet tag. Vi kollade Remember Me! Innan dess var jag med Ronja och Abbis ett litet tag. Trevligt! :D
Godnatt!


IDAG

Hej! :)

Har inte varit hemma idag känns det som. I förmiddags var jag och Emelie på skolan och var hos skolsystern nu inför skolan. Eftersom vi ska gå hotell och restaurang så skulle du kolla våra nagelband och så. Var inne hos henne max 2 minuter sen tog vi bussen tillbaka till söder.  Vi gick på söderpunkten och jag drömde mig bort under tiden vi gick inne på åhlens. Längtar tills den dagen då jag flyttar in i mitt eget, min engna lilla lägenhet. Kolla de på att ifrån tyger, steckpannor, våffeljärn till slickepottar. JAG LÄNGTAR MED ANDRA ORD. Ibland kan jag till och med gå in på blocket och kolla lägenheter och även där drömma min bort!
Vi käkade lunch på max. Jag skulle titta på en höstjacka men jag hade ingen ork för jag var proppmätt! Och inte nog med de, när vi kom hem halv tre så hämtade min syster mig på stationen och så körde vi upp till farmor och farfar för att käka munkar?! hahaha

Ikväll ska jag njuta helt själv! Pappa jobbar och mamma och Johanna ska till åstorp och träna med hästen! Härligt! :D

Godnatt


Tack mormor




DinSko 399:-

Lycklig!

HEEEJ BLOGGEN! :D

Idag är jag jättelycklig! För idag har jag varit på väla med Johanna och mormor. Fick ett par svarta kängor av henne som jag visar senare. Maten är snart klar, och när vi har ätit ska mamma, Johanna och jag kolla på REMEMBER ME! Den landade i vår brevlåda idag!

Nu är det mat! :)

ELIN ♥

På msn för en liten stund sen:

Jag - aww, och jag hoppas verkligen att du vet att jag ÄLSKAR dig, Elin Linderos! Du betyder massor! Som innan idag saknade jag diiig så mycket så mamma undrar nog om jag är lesbisk (hahahaha?!). Du är den finaste vännen någon kan få och DU är MIN absoluta bästa vän! :) (L)

Elin - nu börjar jag gråta igen haha kan ju bara betyda att jag blir så glad när jag får höra sånt ifrån dig, alla har någon som betyder extra mycket och de e verkligen du matilda för mig blir så glad när du säger sånt, vet att jag betyder någon för dig haha älskar dig (L)

Elin Linderos, jag älskar verkligen dig!


Älskar mina fina vänner

Tja! :D

Ikväll har jag ju som sagt varit hos Elin. Mycket trevligt! Vi kollade på Brothers, så bra! Men vi sa de att det är nog en film som är bra att se en gång.. Men den är heltklart värd att se. Finns att hya på filmtoppen!

Efter filmen och när det bara var Elin, Emelie och jag kvar blev det relation- och tjejsnack. Det behövdes kan jag säga! Just sånna här ämnen är jätteintressanta enligt mig! Man ser alltid allting från olika vinklar och har olika synpunkter, på så sätt hjälper man varandra och det är viktigt! Har ingen direkt erfarenhet av relationer och förhållande och det har kanske inte en 16-åring har heller men vad gör man inte för att hjälpa sina fina vänner?!

Nu ska jag snart dejta kudden, ska jobba i åstorp imorgon men ska inte åka förren vid ett.
Godnatt!


Tjejkväll

Hej :D

Ikväll är jag och mina favorittjejer hos Elin och har film- och myskväll! Alltså tjejkväll!
Snart ska vi möta Arbnora på stationen och sen traskar vi till ica och hyr en bra film och köper massa gottgott! :D
Kameran har stannat hemma ikväll!


Igår

Hej bloggen! :D

Okrkade inte blogga igår när vi kom hem. Jag hade huvudvärk och var trött..
Men jag hade ialla fall en trevlig kväll på olympia bowling med Elin, Lysette, Ronja, Emelie, Sebbe och hans två kompisar Krille och Andreas. Jag spelade på samma bana som Elin, Ronja och Emelie och gissa vem som vann?!?! JAAAAG! :D  

På eftermiddagen så levde jag lite bonneliv, haha. Jag jobbade ute på Lysettes åker. Hahaha. Vi gick i betor och drog upp fröstockar. Det är typ ovälkommna växter som växer från betan så ska man dra upp dom och knäcka blasten. Vet inte hur många harar som skrämde mig! Det hoppar upp när man är en halv meter ifrån dom! Känade 250. Det är bra för vi jobbade inte ens i tre timmar, två timmar och 40 minuter! Helt okej!  :)

Nu ska jag byta om och lite så så ska jag till åstorp och fixa med mammi och mormor. Ska städa i cafeterian och lite så. Det ska vara fölvisning där imorgon :)

Glömde min kamera igår..

Fredag

Hej bloggen! :D

Igår natt somnade jag och säker många fler till ett åskväder som hette duga. Himmeln var mörk och öppen! Det kom reäla blixtar och mysigt muller! Har inget emot åksväder sålänge det håller sig på avstånd, det är mysigt. Men under sommarlovet känns det ju ganska trist.. Kunde väntat en månad eller två..

Det är ju skönt att vädret är bättre idag för jag ska jobba. Ska ut till min kompis Lysette och hjälpa till på deras gård eller åker. Fatta inte riktigt vad som ska göras, menmen :)

Ikväll har jag och mina brudar planer på bowling! Bara det inte blir som sist, RONJA!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Jag
Gammal bild


Idag

Hej bloggen! :D

Idag har jag som sagt varit på fölvisning med Jasmin. Det gick bra och Fiona, deras föl, gick vidare!
Det gick jättesnabbt  så det dröjde inte länge förren vi var hemma igen. När vi hade kommit hem till Jasmin igen så smsade Elin om vi ville åkta till stan och fika. Så det var bara ringa till min kära mormor så körde hon oss hem till mig. Det var att göra vid sig i en jäkla vänster! Vi hade med Jasmins lilla hund Dino. Vill ha hund.. :)
Nu ska jag till mormor på middag. Innan dess bjuder jag på några bilder från idag! :)

Fölvisningen:

Engla och Fiona in action


Fiona


Engla


Mys i satn:

Elin


Jasmin


Dino


Jag, Jasmin och Dino


Jag, Jasmin och Dino


Jasmin, Elin och Dino


Elin och jag


Dino


Elin, Dino och Jasmin

Gammalt som gatan


Jag och Lysette


Emma, Linna och jag


Jag


Jag och Emma


Jag


Emelie och jag


Lysette, jag och Emelie


Emelie och jag


Min bebis, Tintin! Miss u ♥


Jag


Lysette och Emelie


Emelie, Ronja, Lysette och jag


Jasmin och jag


Jasmin och jag


Emma, Linnea och jag


Jag, Alexandra, Elin, Louise, Sebbe och Jamsin


Linnea och Jag


Jag, Emma och Linnea

Det får räcka :D haha


Feels Like Home - Edwina Hayes Lyrics

Denna underbara låt är med i My sister's keeper och How to lose a gay in 10 days

           


Finns inte på spotify.. :/


Hemma ett litet tag

Hej :D

Kom hem från Elin för snart en timme sedan. Har varit hos henne sedan i måndags. Hennes familj har varit på lalandia. Har haft supermysigt tillsammans!
Ikväll sticker jag hemmifrån igen. Ska till Jasmin och sova där inatt. Imorgon ska jag med henne på fölvisning med Engla och Fiona. Kameran åker självklart med :) 

Ska fixa käk till la familia nu :)
 


Lite bilder

Måndag










Tisdag


Onsadag

Vår frukost (y)


Nattamaaaad :)

Hej :D

Ikväll har jag varit på mezo och fikat med Elin, Arbnora, Ronja, Eke, Emelie. Trevligt!
Nu är jag hos Elin, sover här inatt också. Nu ska vi kolla på film och äta makaroner!
Godnatt! :)

Hos Elin

Hej :D

Nu är jag hos min bästa vän Elin. Vi har varit i stan och fikat på mezo. Nu kollar vi film och sen ska vi till ica och handla där vi även ska möta Emelie. Sen ska vi vara kungar i köket! ;) 

Elin ♥


The terminal

Godkväll :D

Har precis kollat på The Terminal med syrran. Kollade från och till men den var bra.
Det är  inget bra på tv så jag kryper väl ner i sängen inom kort.
Natti!


Empire State of Mind - Jay-Z Alicia Keys



Diggar låten!
Ni som har sett sex & the city 2 känner kanske igen den :)

Kläder...

Idag har jag även passat på att rensa min garderob. Ska slänga en del.
Det som ska behållas, nu ska det bara vikas och läggas in snyggt..

STÄDNING!

Blev ingen solning, kiosken hade stängt..
Nu står det städning på schemat!


Behöver lite tempo!


HISS & DISS

tre saker vardera jag vill hissa och dissa

* Spotify - Musik, mina favoritlåtar. Hittar nästan alla!
* Solarium - Just nu är solarium ett stort plus. Lite fusk bara.
* Sommarkortet - Skånetrafikens jojo sommarkort är super. Åka hur mycket man vill mellan 15 juni till 15 augusti för 485 kr.


* Vädret - Vädret är sämst. 17- 18 grader idag, moln och reng.
* Komunens system - Att söka sommarjobb hos komunen känns meningslöst. De ha alla dessa avtal med de stora firmorna. Så får vissa förtur annars får de inget?! Dåligt..
* Sommarlov - Det är bara två veckorkvar. Det har gått alldeles för snabbt. Har inte hunnit hälften av det jag skulle vilja.


morning

God mrgon! :D

Idag är det söndag, det rengnar och jag är själv hemma. Låter som jag ska städa och lyssna på min musik på hööög volym.
Nu ska jag ner och äta frukost sen ska jag in i duschen snabbt och skrubba kroppen sen ska jag upp till kiosken och sola. Det kan ju behövas när det är sånt här väder... :(


Nu är det läggdags

Nu är det läggdags, filmen var slut för ett tag sedan.
Imorgon ska jag rymmaundan och städa lite på ovanvåningen sen tänkte jag att jag skulle sola en kvart också. Man vill ju inte vara kritvit på sommaren som jag känner mig just nu. Om bara solen kunde kika fram oftare.




Film

Det var inget vidare i tvrutan ikväll så sätter igång en film istället. Nu skulle mina vänner gissa på how to lose a guy in 10 days MEN för omväxlingens skull blir det Sex & the city the movie. Det var längesedan!

På tal om film så har min syster skickat efter Remember ME!! Den kommer nog runt den 18:e. LÄNGTAR! Jag är galen i den filmen, det är nästan lite sjukt. Kollade på trailer innan och jag började gråta..! Att en film kan vara så rörande.. Såg den tre gånger på bio och det var lika känslosamt alla tre. Hoppas alla har sett den, det är ett måste!

Här får ni trailer:


Lördag

Hej igen :D

Nu blir det lördagsmys med familjen, tacos och tv :)


Today









Linne - Gina
Spetsbh - H&M
Shorts - Syrrans gamla, avklippta jeans
Ring - Lindex
Sko - Convers

Nytt





H&M 199:-



H&M 39.50:-



NR: 115
Lindex 25:-

Malmö

Hej :D

Idag har jag och min galna syster varit i Malmö, Entré. För er som kanske inte vet vad det är så är det ett köpcenter.
Vi åkte halv elva i förmiddags och kom hem vid halv fem. Alldedes lagom :)







love you ♥

Inte idag

Kom precis på att min kamera är hos Emelie. Ny header får vänta :)

Ny header

Hej :D

Har lite ideer på en ny header. Det blir en tillfällig ialla fall. Så nu blir det duschen och sen ska jag fotta så gott det går eftersom jag är själv, haha.
Matilda ♥ Självutlösaren just nu.

Så kika in i kväll ;)

RSS 2.0