Grattis Farfar!

Hej bloggen

Nu är jag hemma från åstorp. Nu bär det av till idrottsplatsen. Samiling om 20 minuter. Ska inom Emelie och hämta en sak.
Hörs!

Tidig lördag

Hej bloggen

Är uppe tidigt idag. Ska till Åstorp och jobba. Ska göra v mig lite snabbt och sen tar jag moppen dit idag. För i eftermiddag kommer Elin till mig. Jag ska fixa hennes hår och lite sånt innan vi ska till stan. Vi ska på bio och vi ska se Remember Me. Vi ska dit med fritidsgården denna gången. Det är bara mina kömpisar i min och min paralellklass. Kommer bli riktigt mysigt. Innan dess blir det en fika.

Igår efter skolan åkte Lysette, Emelie och jag till stan och fikade. Mysigt, det var längesedan. Efter ett tag när Sebbe hade kommit åkte Emelie med honom till ängelholm och Lysette had redan åkt till Jonathan. När jag kom hem stack jag till Elin. Sen bar det av till Familia. Jag köpte en jättefin och söt bh på H&M. Sen blev det pizza och lite så. Runt halv ett stacka jag hem och då såg jag på reprisen av Millennium. Kom i säng sent och upp tidgt idag. Det blir samma visa imorgon för då ska jag också jobba och på eftermiddagen har vi match.
Nu måste jag sticka.
Hörs!






gammal bild.
är på en gamla
datan.

i skolan

Hej bloggen

Nu har jag svenska. Ska skriva en reseskilldring om en USA-resa. Den ska vara klar nästa vecka och jag har inprincip precis börjat om på min. Min förra sög och hoppas på att denna ska bli bättre. Börjar känna mig lite små stressad nu.

Ikväll är det träning, halv sju. Innan dess får tiden engnas åt skolarbete. Kanske slänger in ett inlägg senare idag.
Vi hörs!


HAHAHAHAHAHA










Härlig dag

Hej bloggen!

Denna dagen har varit bra, än så länge i allafall. Härligt väder, skolan har funkat och nu sitter jag i uterummet och lyssnar på låtar och får en att tänka på sommaren. Snart ska göra lite mat till mig för sen ska jag träna. Brukar nämligen vara lite slarvig med att äta i god tid.
Skolan har som sagt funkat. Vi har inte gjort allt förmycket. Dagen började med elevråd följt av so, Andra världskriget som vi har prov om på nästa fredag tror jag. Efter det hade vi idrott, vi hade dans. Vals och bugg, hahahaha. Det slutade med att Jasmin låg på golvet och gjorde sälen och jag asgarvade, HAHA! Efter luchen skulle det vara svenska men Emelie, Jasmin och jag var hos rektorn istället. Vi skulle ha ett "möte" med honom angårnde vår klassresa. Då hade han inte tid så vi gick till skolsystern och bad henne kolla i våra halsar, HAHA. Bara Emelie och var tjockis i halsen. Stannade och pratade lite med henne. Kom till svenskan när det var en kvart kvar. Alldeles lagom. På matten gick vi upp till rektorn igen. Allt verkade ok men han skulle bara ta upp det på ett möte med de andra rektorerna. Så förhoppningsvis åker vi den sjunde juni. Wiiih!
Nu är det käk som gäller.
Vi hörs!


söt klänning, nelly

Hittade denna super söta klänningen på nelly igår.
Hade varit jättesöt till sommaren med jeansjacka.
399:- Är riktigt sugen, får se.


Allting man gör i livet är meningslöst, men det är viktigt att man gör det

Hej bloggen

Idag har jag varit hemma. Riktigt tråkigt men imorse mådde jag inte allt bra. Mår dock bätte nu men har lite huvudvärk fortfarande. Har inget roligt att skiva, inget som har hänt. Eller jo, Jasmin ringde mig för ett tag sedan och berättade att de hade röstat i klassen idag angående vår klassresa. Vår alterna tiv blev tillslut Lalandia eller Stockholm. Det blev nog Lalandina. Känns som det är det bästa eftersom vi ska göranågot i klassen tillsammans innan vi delar på oss.

Imorgon är det sovmorgon. Börjar tio över nio och det innebär att jag kör hemmifrån strax innan nio. Perfekt. Imorgon ska jag dock gå upp 40 minuter innan jag egentligen behöver. Jag ska ut och springa. Imorse var jag ute och gick en liten runda vid skogen för att få lite frisk lugt och förhoppningsvis bli lite piggare. Så imogon blir det jogging! Imorgon blir det skola och kanske tandläkaren. Ska ringa dit imorgon och förhoppningsvis kan jag komma och bli instucken för att få isatt tråden i underkäken. 

Snart ska jag ner och laga mat. Jag ska göra köttbullar. Ska överraksa mammi när hon kommer hem om lite mer än en timme.
Ha det fint!

Nu ska jag sova

Hej bloggen!

Lite snabbt om hur min helg enså länge har sett ut.

Fredag: Bio med mamma och Johanna. När vi kom hem runt halv tolv bar det av till Melvin där det var lite party!

Lördag: Bio (samma film som igår) med Emelie, Abbiz och Viktoria. Kom hem vid halv tolv. Sen körde jag och Emelie till påarp till Robin. Kom hem runt halv två - två. Nu ligger jag i sängen och SKA sova men är inte jättetrött än. Men jag måste.


Ni får en mysig låt av Westlife.
Godnatt!

dumma tandställning

Hej bloggen

Jag har dragit ut tråden till min tandställning i underkäken för att den hade låssnat i båda ändarna. Får åka dit på måndag.
Nu sitter jag och gör engelska. Har 100 sidor och nio uppgifter/ frågor kvar tills på måndag.
Ikväll blir det bio igen, haha. Gissa vilken film?! Remember Me! haha, Fast denna gången med Emelie, Abbiz, Viktoria och kanske Elin L.
Nu ska jag göra engelska.
Vi hörs!

Lördag

Hej bloggen!

Går var vi ju på bio och såg Remember Me. Så sjukt bra film! Vet inte vad jag ska säga?! Denna slår nog Twilight i mina ögon. Det är nog den bästa filmen på länge! Har du inte sett den, SE DEN! Det är en sån film man bara måste se för att förstå hur bra den är! Ååååh, jag är helt sålt. Skulle kunna betala för att se den igen! Måste dra med tjejerna imorgon eller i veckan kanske!

Idag har jag varit i stallet och fottat min syster när hon red. Kommer kanske lite bilder sen.
Nu ska jag ringa Emma.
Ha det gött!

Fredasmys och bio

Hej bloggen!

Har inte uppdatrat på hur länge som hellst. Har inte haft tid helt enkelt. Detta blir bara ett korst inlägg. Om 15 minuter ska vi åka, mamma, johanna och jag ska kolla på bio. Jag och syrran bjuder mamma eftersom det är present till henne. Dock fyllde hon år 3 mars men vi har inte haft tid. Det blev en överraskning och hon blev jätteglad. Vi ska se remember me med Robet Pattinson! Wiii!
Måste kila!

RSS 2.0